Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   18-19 квітня 2019 року відбулись засідання комісій з питань ТЕБ та НС Шепетівської районної державної адміністрації та Шепетівської міської ради.   В ході роботи комісій розглянуто питання стану захворюваності населення району та міста на кір та проведення додаткових заходів з посиленої імунізації проти кору населення району у квітні - червні 2019 року за рекомендаціями МОЗ України.

   19 квітня 2019 року Кам’янець-Подільським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено робочу зустріч з начальником та спеціалістами відділу освіти при Кам’янець-Подільській РДА.

   Відповідно до наказу Держпродспоживслужби України від 17.06.2016 № 159 «Про забезпечення виконання основних напрямків державної політики у сфері захисту рослин, надання інформації щодо діяльності управлінь Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в областях» та з метою визначення чисельності шкідників у місцях зимівлі, виживання їх морфологічного стану спеціалісти фітосанітарної безпеки з 1 по 15 квітня цього року провели весняні контрольні обстеження.

   Деражнянським РУ ГУ ДПСС спільно із працівниками Деражнянської РДЛВМ, Деражнянського РС ГУ ДСНС, Деражнянського відділення поліції та іншими службами, проведено оперативне відпрацювання – навчання по ввідній інформації по виникненню випадку захворювання свиней в приватному господарстві.

    Для отримання щорічного рясного врожаю чорної і червоної смородини, перш за все потрібно підібрати хороший, адаптований до відповідної ділянки сорт, правильно доглядати за кущами і ґрунтом.

   Цибуля - це найпоширеніший овоч, який додають до багатьох страв у всьому світі. Є безліч способів вирощування цибулі, та який би ви спосіб не обрали, ґрунт та догляд за цибулею є однаковим.

Ні для кого зараз не секрет, що кількість бджіл на планеті стрімко зменшується з року в рік.  Багато тому є причин, але найбільш масштабною – це отруєння бджіл пестицидами.

   В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів - НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

сайт зроблено в adgrafics