- Перелік державних лабораторій Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які можуть проводити лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю
- Система аналізу небезпек і критичних точок контролю - HACCP
- Вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо впровадження системи НАССР
- НАСТАНОВИ щодо ряду основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів
- Загальні настанови стосовно правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн
- НАКАЗ № 590. Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
- АКТ відбору зразків
- Методичні рекомендації щодо послідовних дій у випадку невідповідних результатів лабораторних досліджень (випробувань) зразків, відібраних на виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження
- Методичні рекомендації щодо процедур здійснення відбору зразків на виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження
- НАКАЗ 05.02.2019 № 34
- НАКАЗ 22.05.2019 № 264
- НАКАЗ 25.06.2018 № 288.docx
- Наказ № 490
- НАКАЗ 694 від 06.08.2013
- Наказ № 548 від 19.07.2012
- Наказ МОЗ № 695 від 06.08.2020
- План державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при внутрішньодержавному обігу у 2020 році