Запит на публічну інформацію, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»,
може бути поданий:
На поштову адресу | 29001, Україна, м. Хмельницький, вул. Шевченка, 53 |
На електронну адресу | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. |
По факсу | (0382) 65-07-34 |
По телефону | (0382) 65-07-34 |
Зразок форми для подання запиту на отримання публічної інформації:
- для фізичних осіб (натиснути щоб завантажити)
- для юридичних осіб (натиснути щоб завантажити)
Запит на отримання публічної інформації
Примітки:
1. До Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області (далі – Головне управління) може бути подано:
- на поштову адресу: 29001, м. Хмельницький, вул. Шевченка, 53 (на конверті зазначити «Публічна інформація»);
- за телефоном: (0382) 65-07-34;
- на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
- в усній формі на особистому прийомі за адресою: м. Хмельницький, вул. Шевченка, 53, понеділок – четвер – з 08.30 до 17.30, п’ятниця – з 08.30 до 16.15, обідня перерва – з 12.30 до 13.15.
2. Відповідь на запит на інформацію надається у спосіб, обраний запитувачем, протягом п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту.
3. У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. Про продовження строку запитувачу повідомляється в письмовій формі не пізніше ніж протягом п'яти робочих днів з дня реєстрації запиту.
4. Інформація на запит надається безоплатно.
5. У разі якщо запитувана інформація містить документи обсягом понад 10 сторінок, про це протягом п’яти робочих днів з дня реєстрації запиту повідомляється запитувачу із зазначенням обсягу фактичних витрат, пов’язаних із копіюванням або друком документів, реквізитів і порядку відшкодування таких витрат. Надання інформації здійснюється протягом трьох робочих днів після підтвердження оплати вартості фактичних витрат.
6. У задоволенні запиту може бути відмовлено у таких випадках:
6.1 Головне управління не володіє і не зобов’язане відповідно до своєї компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит.
6.2 Інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом.
6.3 Запитувач не оплатив фактичні витрати, пов’язані з копіюванням або друком документів, відповідно до пункту 5 цих Приміток.
6.4 Не дотримано вимог щодо складання та подання запиту на інформацію, передбачених частиною п’ятою статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а саме не зазначено:
- найменування запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку (якщо такий є);
- загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);
- підпис і дату (за умови надання запиту в письмовій формі).
- Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства від 14.02.2018 № 71 «Про затвердження Порядку складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та форм для подання таких запитів», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 02 березня 2018 року за № 261/31713
- Наказ Мінагрополітики від 19.04.2019 № 217 «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів або її територіальні органи, та Порядку відшкодування цих витрат»
- Наказ Мін'юсту про державну реєстрацію Наказу Мінагрополітики від 19.04.2019 № 217 «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів або її територіальні органи, та Порядку відшкодування цих витрат»
- Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Головному управлінні
- Порядок складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів