Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Взимку великий вибір розваг: катання на лижах, санках, ліплення сніговика і різних фігур, а ще можна кататися на ковзанах. У даній статті ми розповімо, на які параметри звернути увагу при виборі ковзанів.

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1164 затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

      В період морозів, існує ризик переохолодження та обмороження людей. У зв’язку з цим, утримуйтесь від тривалого перебування на відкритому повітрі, особливо при сильному вітрі та високій вологості.

    Епізоотична ситуація завжди під контролем служби, тому спеціалістами Городоцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області регулярно проводяться попереджувальні заходи на підконтрольній території.

    Звичайно, жоден святковий стіл не обходиться без традиційного олів’є, але майонези і кетчупи можна замінити на домашні соуси, вони теж досить жирні і поживні, проте, без хімії. Експерти рекомендують не ставити на стіл копченості та консерви всіх видів, жирні ковбасні і м’ясні нарізки.

    З 26 по 28 грудня в Кам'янці – Подільському проведено семінар - нараду щодо проблемних питань діяльності відокремлених структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та шляхи їх вирішення в межах чинного законодавства.

сайт зроблено в adgrafics