Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   20 грудня 2019 року Городоцьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено нараду-семінар з керівниками, медичними працівниками та працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти відділу освіти Городоцької РДА на базі ЗОШ з польською мовою навчання в місті Городку.

    24 грудня 2019 року Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області видало Рішення про тимчасове призупинення виробництва та/або обігу харчових продуктів та або кормів за порушення законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин.

     На сьогодні кожен з нас вже не уявляє своє життя без того чи іншого електричного приладу. Адже ми їх використовуємо повсюди, як у роботі так і в побуті. Сьогодні мова піде про електрообладнання, а саме про можливі ризики, які ми можемо собі створити підійшовши до вибору такого обладнання халатно.

   Новорічні свята в нашій країні прийнято святкувати з розмахом і великою кількістю їжі. Звичайно, жоден святковий стіл не обходиться без традиційного олів’є, але майонези і кетчупи можна замінити на домашні соуси, вони теж досить жирні і поживні, проте без хімії. Експерти рекомендують не ставити на стіл копченості та консерви всіх видів, жирні ковбасні і м’ясні нарізки.

   Посіяти, доглянути і зібрати зернові – це тільки половина справи. Найбільш важким завданням є збереження в зерносховищі чи складі вже зібраного зерна. Збереження запасів зерна та іншої продукції від шкідливих організмів є надзвичайно важливим резервом збільшення його виробництва, особливо в умовах сьогодення.

   18 грудня 2019 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грушка Василя Пилиповича проведено семінар-нараду на тему: «Вирішення проблемних питань при здійсненні державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини».

сайт зроблено в adgrafics