Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

    З 26 по 28 грудня в Кам'янці – Подільському проведено семінар - нараду щодо проблемних питань діяльності відокремлених структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та шляхи їх вирішення в межах чинного законодавства.

    Під головуванням головного архітектора області Ірини Дунаєвської 27 грудня 2018 року відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації. В даному заході взяв участь начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Баланюк І.М.

   Городоцьким районним управлінням ГУ ДПСС в Хмельницькій області 23.12.2018р. було ініційовано проведення наради в Городоцькій районній державній адміністрації із пасічниками, агровиробниками, органами місцевого самоврядування представниками аграрного відділу РДА.

    21 грудня 2018 року на базі Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбувся семінар-навчання з операторами ринку, які займаються роздрібною торгівлею харчовими продуктами та громадським харчуванням.

Зимові свята тривають. Попереду ще Новий рік, Різдво, старий Новий рік та Водохреща. Новорічні свята в Україні традиційно прийнято святкувати з розмахом і великою кількістю їжі. Готуватися починаємо заздалегідь: купуємо продукти, складаємо меню, прикрашаємо будинок. Новорічні свята – це приємна «метушня» відпочинок для душі і тіла, але не дуже приємний удар по травній системі. Під час святкування Нового року наш організм чекає випробування – споживання їжі у пізній час та ще й більшість страв важкі для травлення. Як не переїдати і взагалі розумно харчуватися в ці дні?

Відповідності до  статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи – підприємці, фізичні особи), які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності. Це стосується: закладів громадського харчування, магазинів, МАФІВ та всіх об’єктів, що здійснюють діяльність пов’язану із переміщенням, зберіганням та реалізацією харчових продуктів.

сайт зроблено в adgrafics