Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

65

17 березня 2021 року за ініціативи Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулися семінар-наради за участі директорів навчальних закладів, керівника та спеціалістів відділів освіти Улашанівської ОТГ.

Головні спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Славутського управління Марисюк В.С., Яремчук В.Г., лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шемчук С.С. наголосили присутнім на наступних питаннях:

  • впровадження в закладах освіти системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР);
  • вимоги до постачальників харчових продуктів в загальноосвітні навчальні заклади як при постачанні харчових продуктів, так і при оголошенні тендерів на постачання харчових продуктів;
  • впровадження санітарного регламенту для загальноосвітніх навчальних закладів, виконання норм харчування;
  • дотримання протиепідемічних заходів по профілактиці та недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 в навчальних закладах.
сайт зроблено в adgrafics