Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

67

Спеціалістами Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, за участі начальника Кам’янець-Подільської районної державної лікарні ветеринарної медицини, головного спеціаліста управління фітосанітарної безпеки проведено відеонараду на платформі ZOOM з метою обговорення питань профілактики та запобігання отруєння бджіл.

В нараді взяли участь представники об’єднаних територіальних громад, власники пасік, представники агроформувань.

Одним з питань, що розглядалось був наказ Міністерства розвитку економіки , торгівлі та сільського господарства України  № 338 від 19.02.2021 року «Про деякі питання  у сфері бджільництва». Учасникам відеонаради роз’яснено порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорту пасіки, порядок реєстрації пасіки.

66

Особливу увагу було приділено Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин. Обговорено порядок взаємодії та покроковий алгоритм дій при отруєнні.

Представникам агроформувань наголошено на необхідноті використання лише зареєстрованих засобів обробітку грунтів, посівів, засобів захисту рослин, а також про обов’язкове попередження при обробці земель та при яких погодніх умовах доцільно здійснювати роботи. 

 

сайт зроблено в adgrafics