Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Кір - це висококонтагіозне (надзвичайно заразне) гостре вірусне захворювання. В основному кіром хворіють не щеплені діти, що відвідують дитячі заклади. Підлітки й дорослі, що раніше не хворіли кіром, та не отримали вакцину проти нього, також залишаються надзвичайно сприйнятливими до цієї інфекції.

Зимової пори особливої уваги потребують багаторічні плодові насадження: в першу чергу слід проводити санітарні заходи: вирізування сухих, травмованих і хворих гілок та замащування місць зрізів садовим варом; збирання і знищення муміфікованих плодів, зимуючих гнізд і яйцекладок шкідників, які можна розгледіти на листках скріплених павутинням, на корі у вигляді цяток, плям, дірочок, червонуватого забарвлення, на невеликих гілках у вигляді щільних кілець, під корою.

Хрін звичайний – багаторічна трав’яниста рослина з родини капустяних, висотою      40-150 см надземної частини та з м’ясистим товстим коренем довжиною до 3 метрів. Хрін володіє багатьма корисними лікувальними властивостями, а тому  використовується в народній медицині для попередження і лікування багатьох захворювань і недуг.

Взимку великий вибір розваг: катання на лижах, санках, ліплення сніговика і різних фігур, а ще можна кататися на ковзанах. У даній статті ми розповімо, на які параметри звернути увагу при виборі ковзанів.

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1164 затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

      В період морозів, існує ризик переохолодження та обмороження людей. У зв’язку з цим, утримуйтесь від тривалого перебування на відкритому повітрі, особливо при сильному вітрі та високій вологості.

    Епізоотична ситуація завжди під контролем служби, тому спеціалістами Городоцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області регулярно проводяться попереджувальні заходи на підконтрольній території.

    Звичайно, жоден святковий стіл не обходиться без традиційного олів’є, але майонези і кетчупи можна замінити на домашні соуси, вони теж досить жирні і поживні, проте, без хімії. Експерти рекомендують не ставити на стіл копченості та консерви всіх видів, жирні ковбасні і м’ясні нарізки.

сайт зроблено в adgrafics