Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

60

В залі засідань Теофіпольської селищної ради відбулася нарада на тему «Зменшення випадків отруєння бджіл внаслідок застосування пестицидів». У заході взяли участь працівники Теофіпольського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та суб'єкти господарювання, що займаються бджільництвом.

Із вступним словом нараду розпочав начальник Теофіпольського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Павло ШЕВЧУК. 

Рекомендації щодо виконання низки норм та інструкцій для убезпечення галузі бджільництва від отруєння бджіл хімікатами висвітлив заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталій ГРИЦИК. Додатково повідомив, що 05 березня 2021 року набрав чинності наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва».

Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вікторія МАРЦЕНЮК ознайомила учасників наради з регламентом дій при підозрі отруєння бджіл пестицидами.

Марія ЯРОШ, головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, розповіла про профілактику отруєння бджіл засобами захисту рослин.

сайт зроблено в adgrafics