Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

41

Спеціалісти Деражнянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели бесіду із керівництвом і відповідальними особами племінного вівцегосподарства ТОВ «ІЕК «Торгдіал», розташованого в селі Кайтанівка Хмельницького району. На господарстві утримується чистопородна лінія овець породи «Дорпер», завезених із Німеччини.

40

Під час зустрічі було обговорено основні вимоги щодо:

  • виконання плану протиепізоотичних заходів; 
  • наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.11.2018 №553 «Про затвердження Вимог щодо ввезення (пересилання) на митну територію України живих тварин та їхнього репродуктивного матеріалу, харчових продуктів тваринного походження, кормів, сіна, соломи, а також побічних продуктів тваринного походження та продуктів їх оброблення, переробки»;
  • виконання в повному об’ємі заходів при постановці та знятті із карантину овець;
  • забезпечення роботи господарства в режимі закритого типу.

Присутніх ознайомлено із основними факторами, які можуть сприяти або являтися причиною занесення та поширення інфекційних захворювань ДРХ.

Здійснено аналіз умов утримання різновікових груп овець, їх годівлі та догляду, а також забезпечення моніторингу якості та поживності кормів.

сайт зроблено в adgrafics