Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

53

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Нетішинської ОТГ спеціалістами Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спільно з працівниками поліції, 23 березня 2021 року проведено моніторингові обстеження об’єктів різних сфер діяльності щодо дотримання карантинних обмежень.

Зокрема в ході комісійних обстежень особлива увага зверталась на: 

  • забезпечення засобами індивідуального захисту працівників, наявність їх відповідного запасу; 
  • забезпечення безконтактними термометрами та дезінфікуючими засобами для поверхонь, обладнання місць на входах спиртовмісними дезінфікуючими засобами для рук; 
  • розміщення інформаційних матеріалів щодо протиепідемічних заходів;
  • наявність розмітки для дотримання фізичної дистанції не менше 1 м;
  • обладнання місць (контейнери/урни) для централізованого збору та утилізації використаних засобів індивідуального захисту тощо.

54

З керівниками та працівниками суб’єктів господарювання проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу, наголошено на необхідності безумовного дотримання протиепідемічних та карантинних заходів.

Узагальнені матеріали, складені за результатами комісійного обстеження, направлено в поліцію та в органи місцевого самоврядування до відома та відповідного реагування. 

сайт зроблено в adgrafics