Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   Посіяти, доглянути і зібрати зернові – це тільки половина справи. Найбільш важким завданням є збереження в зерносховищі чи складі вже зібраного зерна. Збереження запасів зерна та іншої продукції від шкідливих організмів є надзвичайно важливим резервом збільшення його виробництва, особливо в умовах сьогодення.

   18 грудня 2019 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Грушка Василя Пилиповича проведено семінар-нараду на тему: «Вирішення проблемних питань при здійсненні державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини».

   Під час вибору гірлянд головне не дизайн, а безпека! Адже немалу частку "новорічних" пожеж провокує саме святкова ілюмінація. На жаль, в наших магазинах, супермаркетах та речових ринках ми можемо побачити великий асортимент гірлянд, але лише китайського виробництва.

   16 грудня 2019 року у приміщенні актового залу Чемеровецької райдержадміністрації відбулась семінар-нарада з завідуючими закладів дошкільної освіти Чемеровецького району.

Лічильник холодної води – річ не лише корисна, а й потрібна. Як показує практика розрахунків населення із міським комунальним підприємством «Хмельницькводоканал», часто споживачі не розуміють, яким чином було проведено нарахування за спожиті послуги.

Новий Рік – це особливе свято для всіх. У кожній родині свої традиції та спогади. У кожному будинку чи квартирі – свої частування і прикраси. Однак багато родин об'єднує наявність новорічної ялинки в родинному колі. При цьому, яка ялинка краще для Нового Року – жива чи штучна, кожен вирішує сам. Але те, що штучна ялинка практичніша і безпечніша – погодяться всі. 

   12 грудня 2019 року у м. Кам’янці-Подільському відбувся семінар на тему «Організація харчування дітей, учнів, вихованців та додержання вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладів освіти».

сайт зроблено в adgrafics