Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

266

13 та 14 липня 2021 року у конференцзалі Хмельницького міського управлінняГоловного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулися заняття з надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях. 

Провів навчання представник комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Хмельницької обласної ради Звоніцький Олександр Петрович.

В першій частині зустрічі працівникам Головного управління, що прибули практично з усіх структурних підрозділів, було викладено теоретичні засади проведення непрямого масажу серця, штучної вентиляції легень як для дорослих, так і для дітей і немовлят, а також принципикористування дефібриляторами.

Під час проведення другої частини кожен учасник особисто відпрацював практичні дії з надання домедичної допомоги.

267

Завдяки глибоким знанням та педагогічним здібностям лектора на заняттях було створено дружню невимушену атмосферу, що дозволила ефективно опанувати нову інформацію та відпрацювати необхідні навики.

Наприкінці заняття присутні здали письмовий залік, за результатами якого їм буде видано посвідчення про проходження навчання.

Учасники виявили живий інтерес до розкритих тем та відзначили виключну важливість отриманих навиків для збереження життя та здоров’я як працівників Головного управління, так і членів їх сімей та навіть сторонніх людей на роботі та у повсякденній діяльності.

сайт зроблено в adgrafics