Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

305

Спеціалісти Ізяславського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області забезпечують здійснення постійного контролю за роботою операторів ринку – реалізаторів харчових продуктів. 

     Відповідно до скарги, що надійшла на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, проведено позаплановий захід державного контролю у продуктовому магазині ФОП Сабадишиної Л. М., під час якого перевірено дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема дотримання гігієнічних вимог при реалізації харчових продуктів.

306

      Під час проведення вищевказаного заходу встановлено факти порушення чинного законодавства, зокрема реалізацію продукції, що не має маркування на упаковці, протермінованої продукцію та продукції без відповідних супровідних документів. За результатами здійсненого заходу проведено вилучення з обігу продукції, не придатної для споживання людиною, складено відповідний уніфікований акт перевірки та припис щодо усунення виявлених порушень.

сайт зроблено в adgrafics