Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   Оприлюднена інформація про результати проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведеного відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області від 13 травня 2019 року № 108 - к. З документами можна ознайомитися у рубриці «Кадрова політика» - «Результати конкурсу».
   Перш ніж говорити про вплив гаджетів на здоров’я дітей, зауважимо, що для різних вікових груп показники суттєво відрізняються. Педіатри та дитячі психологи погоджуються, що діти віком до 18 місяців взагалі не повинні контактувати з гаджетами.

   Зернові колосові культури уражуються багатьма хворобами, переважно паразитарної природи. Їх збудниками є гриби, бактерії, віруси, мікоплазми, нематоди. Недобір врожаю зернових колосових від комплексу хвороб становить в середньому 12-18%, а в роки епіфітотій – 25-50% і більше.

   З 1 травня 2019 року внесенні зміни до абзацу першого - третього частини четвертої статті 17 Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" (Відомості Верховної Ради України, 2014 р., № 30, ст. 1008; 2017 р., № 34, ст. 370).

    Якщо на вашій ділянці росте слива, напевно, всі наступні ситуації вам знайомі не з чуток у сливи обсипається ще дрібна зав’язь; опадають незрілі зелені вершки; майже або зовсім достиглі сливи звалюються з гілок, так що весь урожай опиняється під ногами. З проблемою обсипання сливи стикається кожен садівник. Тому так важливо розібратися в причинах цього поширеного явища. Можна виділити декілька основних причин обсипання сливи на різних етапах розвитку, кожна з них заслуговує детального розгляду.

   31 травня Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства проведено нараду –семінар на тему: «Основні вимоги щодо проведення лабораторно-інструментальних досліджень факторів навколишнього середовища під час здійснення державного контролю (нагляду) у сфері санітарного законодавства» з працівниками уповноваженої лабораторії.

    31 травня начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в області Ігор Баланюк взяв участь в прямому ефірі телерадіопрограми ХОДРК Поділля-Центр на тему : «Про готовність закладів оздоровлення та відпочинку дітей області».

   Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що в рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (далі – онлайн-курс).

   В період настання літнього відпочинку та оздоровлення дітей хотілося б звернути увагу на небезпеку, яку несе в собі така отруйна рослина як борщівник-Сосновського.Борщівник Сосновського – отруйна багаторічна рослина, яка належить до групи рослин, серед яких зустрічаються і не отруйні, які використовуються як корм для худоби, а також при приготуванні страв та для виготовлення лікарських засобів.

сайт зроблено в adgrafics