Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

278

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новоушицького управління та головний спеціаліст управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели позапланову перевірку щодо дотримання вимог законодавства про захист рослин у магазині «Агроцентр» (ФОП Кугут В. В.), який знаходиться у смт Нова Ушиця. 

Під час заходу встановлено, що суб'єкт господарювання здійснює торгівлю засобами захисту рослин та добривами, які пройшли державну реєстрацію та дозволені для роздрібного продажу населення. Крім того, виявлено окремі порушення законодавчих актів. 

В ході перевірки підприємцю та працівникам роз'яснено основні вимоги санітарного законодавства та законодавства про захист рослин, правила транспортування, зберігання та торгівлі засобами захисту рослин, вимоги безпеки при роботі з пестицидами та агрохімікатами.

За результатами заходу вручено приписи щодо усунення виявлених порушень санітарного законодавства та законодавства у сфері захисту рослин. 

Подібні перевірки проводяться на виконання доручення начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області щодо здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства у сфері торгівлі пестицидами і агрохімікатами. 

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують активну роботу в цьому напрямку.

сайт зроблено в adgrafics