Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Ми звикли купувати валізу «на віки». Щоб вона пережила не одну поїздку, щоб коліщата не відламалися, блискавка не розійшлася.

   Щоб не зіпсувати собі настрій та не потрапити в халепу, споживач має знати елементарні правила обслуговування. Тоді вам вдасться значною мірою мінімізувати можливі приховані загрози, про які ви навіть не здогадуєтесь при обслуговуванні в перукарських салонах.

   За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 22.09.2019 надійшло повідомлення від ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» про випадки отруєння 21.09.2019 дезінфекційними засобами серед відвідувачів Спортивно-оздоровчого комплексу в м. Хмельницький.

   Працівники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели заняття з працівниками ДНЗ № 20 м. Кам’янця-Подільського «Дзвіночок» з питань профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій, кишкових інфекцій серед вихованців та персоналу, а також дотримання вимог діючих державних санітарних правил та норм при організації навчально-виховного процесу.

Мишоподібні гризуни щорічно залишаються небезпечними шкідниками. Вони заселяють великі площі сільськогосподарських угідь і створюють загрозу пошкодження посівів зернових культур, ріпаків, багаторічних трав, просапних, овочевих культур і плодових насаджень.

   З 9 по 19 вересня 2019 р. при Навчально-науковому інституті післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України у місті Києві відбулось підвищення кваліфікації спеціалістів відділів контролю в сфері насінництва та розсадництва.

За інформацією Департаменту АПР Хмельницької ОДА: аграріями Хмельниччини розпочато посів озимих зернових культур під урожай 2020 року. Станом на 17 вересня поточного року, посіяно 33,5 тис. га озимини (14 % до запланованого), а саме: пшениці – 31,0 тис. га, ячменю – 1,7 тис. га та жита 0,8 тис. га.

   При підготовці до посіву пшениці озимої та інших зернових колосових культур враховують досвід попередніх років, можливі зміни погодних умов протягом вегетації, останні досягнення селекціонерів й генетиків. Належний захист посівів патогенів та шкідників, сприяння формуванню потужної кореневої системи від самого початку вегетації вже восени є важливим чинником підвищення стійкості посівів до несприятливих умов вирощування й досягнення високих рівнів урожайності озимини.

сайт зроблено в adgrafics