Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

23 вересня 2020 року спеціалістами Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводився моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

Спеціалісти Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області згідно з Планом державного моніторингу на 2020 рік проводили відбір проб харчової продукції у 18 навчальних закладах міста Хмельницького.

Надання програмної послуги абонентові здійснюється на підставі угоди, укладеної між абонентом і провайдером такої послуги відповідно до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” та інших нормативно-правових актів.

З 14 по 23 вересня 2020 року спеціалістами Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводиться моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

З початку адаптивного карантину спеціалістами Красилівського  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, представниками органів місцевого самоврядування та Національної поліції  проводиться  моніторинг суб’єктів господарювання усіх форм власності стосовно дотримання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками Славутської районної державної адміністрації 18 вересня 2020 року здійснили перевірку закладів освіти Улашанівської ОТГ щодо дотримання протиепідемічних заходів у період карантину з метою профілактики та недопущення поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Спеціалістами Деражнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено моніторинг у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Проведено відбір зразків готових страв та води на харчоблоках навчальних закладів Деражнянського відділу освіти.

Спеціалістами Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводиться щоденна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів у період карантину з метою профілактики та недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

При виборі електричної помічниці для прання необхідно звертати увагу на цілий ряд нюансів, без знання яких ми ризикуємо купити зовсім не те, що нам би хотілося. Тому головне, на що варто звернути увагу, – це:

сайт зроблено в adgrafics