Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

06 жовтня 2020 року, проведено перевірку 11 суб’єктів господарювання, 5 закладів освіти в шести населених пунктах Берездівської ОТГ.

Спеціалістами Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області посилено контроль за дотриманням суб’єктами господарювання, керівниками закладів освіти протиепідемічних заходів щодо профілактики та недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, крім того при комісійних обстеженнях 

Проведені комісійні обстеження вказують на те, що вимоги карантинних обстежень продовжуються порушуватись як суб’єктами господарювання, так і окремими громадянами. Результати перевірки оформлено довідкою, яку направлено голові Славутської РДА, голові Берездівської ОТГ, начальнику поліції, Крім того оформлено 2 приписи на суб’єктів господарювання за порушення санітарних вимог. Приписи направлено на адміністративну комісію Берездівської ОТГ для розгляду і накладання адміністративного стягнення.

В комісійній перевірці взяли участь спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, голова Славутської РДА, Голова Берездівської ОТГ, представник національної поліції.

Наразі робота в зазначеному напрямку продовжується.

353637

сайт зроблено в adgrafics