Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В зв’язку з виділенням додаткових бюджетних коштів на придбання засобів діагностики та витратних матеріалів для протиепізоотичних заходів за КПКВ 1209020 «Протиепізоотичні заходи та участь у Міжнародному епізоотичному бюро», з метою здійснення закупівлі у відповідності до вимог Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель», що вступив в дію з 19 квітня 2020 року, та враховуючи те, що по всій території України запроваджено стан надзвичайної ситуації (карантин) управлінням економіки, бухгалтерського обліку та звітності Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 07 жовтня 2020 року проведено онлайн нараду-навчання для підпорядкованих Головному управлінню міській та районним державним лікарням ветеринарної медицини, регіональній та міжрайонним державним лабораторіям Держпродспоживслужбищодо проведення процедури «Спрощена закупівля». В нараді взяли участь 47 осіб з 27-ми підпорядкованих установ, в тому числі працівники Головного управління. 

Нараду розпочала начальник управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер МЕЛЬНИК Оксана Валеріївна, яка наголосила щодо суворого дотримання законодавства в сфері проведення публічних закупівель, нагадала про необхідність у прискоренні організації проведення закупівель в зв’язку із наближенням завершення бюджетного року, про те, що відкриття асигнувань на фінансування відбуваються тільки після реєстрації юридичних зобов’язань (договорів) та фінансових зобов’язань (накладних, актів виконаних робіт) в органах державної казначейської служби. 

Практичні аспекти проведення процедури «Спрощена закупівля» висвітлила заступник начальника управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – уповноважена особа на здійснення закупівель Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області ГАЛУЩАК Леся Анатоліївна.

Навчання відбулося на прикладі оголошення закупівлі по процедурі «Спрощена закупівля» на придбання масок медичних для  Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області на офіційному майданчику електронної системи державних закупівель «Держзакупівлі. Онлайн». Було продемонстровано, покроково, всі дії для здійснення процедури, наглядно показано технічну документацію для процедури закупівлі «Спрощена закупівля», наголошено на необхідній інформації, яку обов’язково потрібно прописувати в оголошенні. Також, на прикладі закупівель Головного управління, було продемонстровано як дискваліфікувати учасника закупівель та визнати Переможцем закупівель. Чітко наголошено на термінах здійснення кожного наступного кроку під час проведення закупівлі.

Такого формату нараду управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності провело вперше, але за відгуками учасників, такий формат виявився дуже наочним та корисним.

Плануємо й надалі практикувати проведення подібних нарад.

сайт зроблено в adgrafics