Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

28 вересня 2020 року в приміщені актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведено нараду на тему: «Підсумки роботи управління Держпродспоживслужби Волочиського району за III квартал 2020 року та перспективні напрямки роботи на IV квартал 2020 року».

В період з 21 по 24 вересня 2020 року працівниками Старокостянтинівського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено заходи щодо безпечного харчування дітей в освітніх закладах м. Старокостянтинів та Старокостянтинівського району.

   Полонським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 24 вересня 2020 року перевірено заклади освіти Понінківської ОТГ щодо виконання постанов Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50

Фахівці Білогірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують здійснювати перевірки закладів освіти щодо створення у них безпечних умов для здобувачів освіти та персоналу з урахуванням епідситуації по COVID-19.

23 вересня 2020 року спеціалістами Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводився моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

Спеціалісти Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області згідно з Планом державного моніторингу на 2020 рік проводили відбір проб харчової продукції у 18 навчальних закладах міста Хмельницького.

Надання програмної послуги абонентові здійснюється на підставі угоди, укладеної між абонентом і провайдером такої послуги відповідно до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” та інших нормативно-правових актів.

З 14 по 23 вересня 2020 року спеціалістами Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводиться моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

З початку адаптивного карантину спеціалістами Красилівського  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, представниками органів місцевого самоврядування та Національної поліції  проводиться  моніторинг суб’єктів господарювання усіх форм власності стосовно дотримання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

сайт зроблено в adgrafics