Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   Повитиця польова - злісний бур,ян – паразит, який засмічує посіви багаторічних, однорічних трав, городні культури, сади та виноградники. Суцільна маса повитиці у вигляді густого войлоку тонких стебел спричиняє повне відмирання культурних рослин і втрату врожаю, особливо уражує посіви люцерни, моркви, картоплі, томатів, петрушки, цибулі.

   5-го лютого 2019 року у приміщенні залу засідань Чемеровецької селищної ради (Чемеровецька ОТГ) відбулась нарада з питань дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації роботи дошкільних навчальних закладів.   У даному заході прийняли участь представники Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради, завідуючі дошкільних навчальних закладів Чемеровецької ОТГ.

В економіці нашої країни ліси відіграють важливу роль. Лісопродукція –це високоякісна деревина для промисловості. Ліси мають велике ґрунтозахисне, водоохоронне та кліматичне значення. Все це вимагає від нас раціонального використання лісових багатств та збільшення продуктивності лісів.Однією з причин, що знижує продуктивність лісів, викликає всихання молодих дерев на великих площах і призводить до зниження якості заготовлених лісоматеріалів, є шкідники. Особливо великої шкоди завдають короїди. Пошкоджена  ними деревина довго не зберігається, а в корі знижується якість дубильних речовин.

У лютому місяці спеціалістами Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області були проведені семінар–навчання із директорами та працівниками харчоблоків закладів освіти м. Городка та Городоцького району на тему «Дотримання санітарного законодавства при організації харчування дітей в навчальних закладах» .

Старосинявським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з національною поліцією в 2019 році продовжується співпраця відповідно до «Плану комплексних заходів щодо контролю за переміщенням автомобільним транспортом сільськогосподарських тварин, птиці, сировини та продуктів харчування тваринного походження по Старосинявському району».

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області повідомляє, що за офіційним повідомленням ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» від 25.01.2019 року, станом на 11.00 год. в м.Нетішин Хмельницької області захворіло 8 дітей, які відвідували дошкільний навчальний заклад комбінованого типу №5 «Теремок», з метою проведення санітарно-епідеміологічного розслідування, встановлення джерела та факторів виникнення захворювання дітей та вжиття санітарно-епідеміологічних заходів в межах компетенції. При цьому, всім дітям було встановлено попередній діагноз «харчова токсикоінфекція».

   30 січня 2019 року в приміщенні Білогірської районної державної лікарні ветеринарної медицини під головуванням начальника Білогірського районного управління ГУ ДПСС в Хмельницькій області Міщука О.П. відбулася нарада на тему: «Підсумки роботи Держпродспоживслужби в Білогірському районі Хмельницької області за 2018 рік та планування роботи на 2019 рік», в роботі якої прийняли участь спеціалісти районного управління, працівники Білогірської районної державної лікарні ветеринарної медицини, відомчі лікарі господарств.

   31 січня 2019 року в приміщені актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведена нарада на тему: «Підсумки роботи Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за 2018 рік».

В період з 28.01 по 31.01 2019 року спеціалістами Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області протягом тижня проведені навчання з працівниками освітніх закладів на території Кам’янець-Подільського району щодо дотримання вимог Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». Розглянуті такі питання, як дотримання вимог діючого законодавства при організації харчування, дотримання особистої гігієни персоналу, правил особистої гігієни дітей, організація медичного обслуговування.

сайт зроблено в adgrafics