Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Відповідно до статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів» в разі, якщо було придбано неякісне взуття або в процесі експлуатації встановлено дефекти будь-якого роду, споживач має право вимагати одного з наступних способів відновлення своїх прав: пропорційного зменшення ціни; безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк; відшкодування витрат на усунення недоліків товару.

5-6 жовтня 2017 року Головним управлінням Держпродспоживслужби області проведено навчання завідувачів лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках. Спеціалісти оновили знання, обмінялися досвідом щодо проведення ветеринарно-санітарної експертизи м'яса та м'ясних продуктів, молока та молочних продуктів, рослинної продукції. Опрацювали подальшу реєтрацію результатів досліджень (випробувань) в журналах встановленої форми. Наголошено на посиленні державного контролю та нагляду агропродовольчих ринках. 
09 жовтня 2017 року, заступник начальника-начальник відділу Управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області – Баюк Ольга Олександрівна взяла участь у проведенні спільного засідання Координаційної ради з питань сприяння впровадження заходів щодо захисту прав інтелектуальної власності та Координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Хмельницькій ОДА.
Шановні колеги! 08  жовтня 2017 року відзначається Ваше професійне свято – День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!   Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, праці, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей та підлітків. Тому санітарно-епідеміологічна служба займає ключову позицію в системі охорони здоров’я країни.

29.09.2017р. набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.07.17 р № 348 «Про затвердження Порядку маркування та пакування партій насіння і форми етикетки».

Головним управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із ДП «Хмельницькстандартметрологія» проведено навчання – семінар на тему: «Розробка та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР».

26 – 27 вересня відбулася друга річна міжнародна конференція швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні» за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Олени Ковальової, голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи, директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні Хольгера Тауша.

Зареєстровано спалах кишкової інфекції серед учнів Скіпчанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Городоцького району Хмельницької області. Відповідно до інформації ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на 29.09.2017р. зареєстровано 14 випадків захворювань (попередній діагноз ГКІ) серед дітей Скіпчанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. 12 дітей госпіталізовано в інфекційне відділення Городоцької ЦРЛ, з середнім ступенем важкості, 2 дітей знаходяться на амбулаторному лікуванні.

На Хмельниччині сьогодні проводиться такий важливий агротехнічних етап як посів озимих культур. Одним з основних чинників в закладанні майбутнього урожаю є наявність достатньої кількості кондиційного насіння високих генерацій.

сайт зроблено в adgrafics