Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Спеціалістами Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжується робота щодо проведення роз’яснювальної роботи з питань профілактики коронавірусної інфекції.

Працівники Держпродспоживслужби оцінюють готовність навчальних закладів до прийому абітурієнтів. У місті Хмельницькому визначили 20 освітніх закладів для проведення всіх етапів зовнішнього незалежного оцінювання.

23 червня 2020 року в приміщенні ресторану «Промінь» Чемеровецького районного споживчого товариства проведено навчання, під час якого була розглянута Постанова № 32 від 02 червня 2020 року Головного державного санітарного лікаря України «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)».

25 червня в Україні стартує ЗНО 2020 року, яке цьогоріч через пандемію коронавірусу пройде в особливих умовах. Вже 23 червня в місті Шепетівці взялися перевіряти заклади, де безпосередньо буде проходити тестування. Загалом у Хмельницькій області створено вісім округів для проведення ЗНО, а саме у містах Шепетівка, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, Дунаївці, Красилів, Ізяслав та Славута. 

Спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели навчання з працівниками лабораторії ВСЕ на ринку та офіційними лікарями щодо порядку та методів дослідження м’яса та м’ясопродуктів на трихінельоз та біохімічних методів дослідження м’яса.

Якщо листя груші покрилось рудими плямами, а на зворотному боці з'явилися вирости – «ріжки», значить, дерево захворіло. Збудник іржі груші – патогенний грибок Gymnosporangium sabinae. Його особливість полягає в тому, що для розвитку потрібні дві рослини-господарі: ялівець і груша. Основним господарем є ялівець (козацький, високий і багато інших, популярних в декоративному садівництві).

Працівниками Городоцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено санітарно-освітню та інформаційно-роз’яснювальну роботу у комунальному підприємстві «Городоккомунсервіс» на виконання постанови № 23 від 21 травня 2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Спеціалістами Головного управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було встановлено феромонні пастки в радіусі трикілометрової зони на митний пост «Славута».

сайт зроблено в adgrafics