Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

640

Спеціалісти Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели онлайн-навчання, в якому взяли участь представники двадцяти двох закладів дошкільної освіти та двадцяти закладів загальної середньої освіти. Також на навчанні були присутні спеціалісти управління освіти Дунаєвецької територіальної громади.

641

Під час проведення заходу в режимі відеоконференції висвітлено такі питання:

  • вимоги до постачальників харчових продуктів в заклади освіти;
  • вимоги до прийняття харчових продуктів на харчоблоки закладів освіти.
  • огляд програм-передумов та процедур при впровадженні постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, у закладах освіти відповідно до «Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти»;
  • дотримання гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти з урахуванням «Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти».
сайт зроблено в adgrafics