Спеціалісти Дунаєвецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели онлайн-навчання, в якому взяли участь представники двадцяти двох закладів дошкільної освіти та двадцяти закладів загальної середньої освіти. Також на навчанні були присутні спеціалісти управління освіти Дунаєвецької територіальної громади.
Під час проведення заходу в режимі відеоконференції висвітлено такі питання:
- вимоги до постачальників харчових продуктів в заклади освіти;
- вимоги до прийняття харчових продуктів на харчоблоки закладів освіти.
- огляд програм-передумов та процедур при впровадженні постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, у закладах освіти відповідно до «Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти»;
- дотримання гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти з урахуванням «Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти».