Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

 

632

13 січня 2022 року на базі Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання на тему: «Організація харчування в закладах освіти». 

В навчанні взяли участь спеціалісти відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, представник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, директори та завідувачі навчальних закладів, працівники харчоблоків.

631

Навчання проходило у два етапи, окремо для представників Волочиської міської територіальної громади у відділі освіти молоді та спорту Волочиської міської ради та окремо для Війтовецької територіальної громади в актовому залі Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

633

Основними питаннями, що розглядалися, є:

  1. Впровадження системи НАССР в закладах освіти;
  2. Порядок приймання харчових продуктів від постачальників;
  3. Ведення документації та терміни її зберігання;
  4. Аналіз виявлених невідповідностей під час проведення перевірок та методи їх усунення;
  5. Відповідальні особи за планування та організацію харчування;
  6. Перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торговельних апаратах;
  7. Простежуваність харчових продуктів, дотримання схеми «крок назад» в закладах освіти.
  8. Порядок складання чотиритижневого сезонного меню в закладах освіти.
сайт зроблено в adgrafics