Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

628

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» дві рейдові групи в складі спеціалістів Чемеровецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, офіцерів ВПД № 1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНПУ у Хмельницькій області, представників Чемеровецької селищної ради, провели комісійне обстеження закладів освіти, торгівлі, аптек, перукарень та інших суб’єктів господарювання різних форм власності на території смт Чемерівці та сіл Бережанка, Кугаївці, Андріївка.

629

Під час моніторингових відвідувань зверталась увага зокрема на:

  • наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту;
  • створення умов для миття та оброки рук антисептиком;
  • наявність дезінфекційних засобів, періодичність дезінфекції контактних поверхонь;
  • дотримання безпечної відстані між відвідувачами;
  • розміщення інформаційних листів; 
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.

630

Також було проведено перевірку дотримання карантинних вимог у закладах освіти.

Було виявлено 2 порушення карантинних вимог (недотримання маскового режиму в закладах торгівлі), за результатами перевірок працівниками поліції винесено 2 постанови про адміністративне правопорушення.

В результаті проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання карантинних заходів порушення були негайно усунені. 

В ході відвідувань закладів торгівлі власників ознайомлено з інформаційними повідомленнями, що отримані по системі швидкого міжнародного оповіщення (RASFF), щодо виявлення у харчових продуктах шкідливих, небезпечних речовин.

Робота в даному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics