Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

25 лютого Хмельницьку область з робочим візитом відвідав заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький. Участь у заходах взяли начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, керівники Старокостянтинівського та Шепетівського територіальних структурних підрозділів.

Держпродспоживслужба Хмельниччини 25 лютого взяла участь в координаційній зустрічі з представниками територіальних органів Держпродспоживслужби, які виявили бажання долучитися до швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» в рамках пілотного проєкту з контролю сирого молока.

Пам’ятка  для бджолярів та юридичних і фізичних осіб,  які застосовують засоби захисту рослин

Під контролем Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснено завезення поголів’я добового молодняка індиків кросу BUT-BIG-6 в птахогосподарство ТОВ «Руда Індичка» с. Руда Кам’янець-Подільського району з підприємства «GERCZAK NORD-POL HATCHERY SPOLKA JAWNA» м. Ілава, Польща.

Спеціалісти Білогірського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у семінарі-нараді з начальником відділу освіти та керівниками навчальних закладів Білогірської ОТГ. 

Спеціалістами Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області проведено позаплановий захід державного нагляду щодо дотримання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення в Грицівському вищому професійному училищі № 38.

Багато з нас, вперше сівши на велосипед в дитинстві, і не здогадувалися про існування спеціального велосипедного взуття і педалей, до яких кріпиться підошва, роблячи людину і велосипед одним цілим. Втім, для тих, хто часто і багато їздить на велосипеді, створене спеціальне взуття – веловзуття.

  Інформуємо операторів ринку, що здійснюють обіг та/або займаються виробництвом ковбасних виробів і в своєму виробництві використовують м'ясо механічного обвалювання, виготовленого із замороженого курячого філе, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g) у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС. Після цього зазначену продукцію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z o.o., Głowno) та надіслано до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський р-н., Львівська обл., 80362).

«Сказ: що варто знати і як уберегтися» – ця тема звучала у прямому ефірі Радіо FМ-106.9 Городоччини. Впродовж останніх років епідемічна та епізоотична ситуація в країні є неблагополучною по сказу. Тому слід ще раз нагадати про те, звідки чатує небезпека.

сайт зроблено в adgrafics