Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Хімчистка – заклад, який покликаний спрощувати нам життя і надавати якісні послуги. Утім, іноді ми залишаємося незадоволені її роботою. І невелика біда, якщо предметом розчарування є низький рівень сервісу, прострочений термін повернення речей чи непривітний персонал.

Відділ ринкового та метрологічного нагляду За звітний період проведено 2 планові виїзні перевірки у розповсюджувачів, згідно плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на І квартал 2018 року. Проводиться робота над  позаплановими перевірками характеристик продукції за ланцюгом постачання, відповідно листів Держпродспоживслужби України. 

З 20 вересня 2017 р. набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є неперероблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей). Виникає запитання: чи підпадають під їх дію заклади громадського харчування?

Квіти – неповторний дар природи. Їх безкінечне різноманіття, витончена гамма кольорів та аромату позитивно впливають на наші емоції та загальний психологічний стан. Людина, що ввібрала в себе красу природи, стає сильнішою та кращою.

28 березня 2018 року заступник начальника Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Омелян М. Р. взяла участь у розширеному засіданні колегії Хмельницької райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли: голова райдержадміністрації Коменда Л.М. перший заступник голови адміністрації Зелінський А.Л., керівник апарату адміністрації Вікторія Васечко, голова райради Юрій Мельник, інші члени колегії, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів адміністрації та громадських організацій, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» споживачі під час придбання, замовлення або використання продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб зобов’язані: перед початком експлуатації товару уважно ознайомитися з правилами експлуатації, викладеними в представленій виробником (продавцем, виконавцем) документації на товар; в разі необхідності роз‘яснення умов та правил використання товару— до початку використання товару звернутися за роз’ясненнями до продавця (виробнику, виконавцю) або до іншої вказаної в експлуатаційній документації особи, що виконує їх функції;

Відділ ринкового та метрологічного нагляду За звітний період проведено 3 планові виїзні перевірки у розповсюджувачів, згідно плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на І квартал 2018 року. Проводиться робота над 3 позаплановими перевірками характеристик продукції за ланцюгом постачання, відповідно листів Держпродспоживслужби України. 

21 березня 2018 року в м. Житомир приміщенні  Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  відбувся  семінар на тему: «Застосування законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини», який проводили  фахівці Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби України: заступник начальника управління – начальник відділу державної інспекції управління державного контролю Юрій Перегінець та завідувач сектору з оцінки ризиків управління державного контролю Оксана Борейко.

Для поліпшення управління і прогнозування  ринків продукції тваринництва та контролю за епізоотичною ситуацією в Україні; з метою одержання оперативної та надійної інформації про поголів’я тварин щодо статі; віку породи та їх місцезнаходження установи Держпродспоживслужби в районах та містах проводять ідентифікацію та реєстрацію тварин.

Згідно ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Мінагрополітики та продовольства України № 39 від 10.02.2016 р. «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам»; в державі створюється реєстр операторів ринку харчових продуктів.

сайт зроблено в adgrafics