Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Курити в закладах ресторанного господарства в Україні заборонено. Відповідне законодавче обмеження почало діяти ще в грудні 2012 року. За цей час не курити у приміщеннях стало соціальною нормою, яка позитивно сприймається у суспільстві. Дієвим способом захисту споживчих прав є написання скарг на заклади-порушники до ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

У поточному році загострилась ситуація щодо холери в Україні. Так, при плановому моніторинговому дослідженні води відкритих водойм на наявність збудників інфекцій, що мають міжнародне значення, а саме на вібріофлору, 07.08.2017р виділено Vibrio cholerea O1 біовар Eltor серовар Ogawa» у районі пішохідного Інгульського мосту в м. Миколаїв.

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, 10.08.2017 року в філії «Рідний край» ПАТ «Зернопродукт МХП» с. Коров’є, Теофіпольського р-н.,  Хмельницької обл., виявлено підозру захворювання на африканську чуму свиней.

Під головуванням першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка відбулося селекторне засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації щодо заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на територію області.

Головним управлінням  Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 10.08.2017 року проведено навчання з керівниками районних, міського та міськрайонних управлінь Держпродспоживслужби на тему: «Відбір патологічного матеріалу для проведення дослідження на АЧС».

Наступив сезон збору урожаю овочів та фруктів, яких щедра українська земля дарує нам у великому різноманітті. Ми всі є свідками тому, на скільки більше стало кавунів, динь, огірків, помідорів, баклажанів, різноманітних ягід та фруктів  на полицях наших магазинів, ринків. Всі вони є безцінними джерелами поступлення в організм людини незамінних та необхідних для життєдіяльності вітамінів, мінеральних речовин, вуглеводів.

За ініціативи ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області ТОВ «МНС ГРУП» м. Харків проведено навчання на тему: «Впровадження та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».

В нашому повсякденному житті реклама займає дуже багато місця, вона, будучи визнаним «двигуном торгівлі» просуває товари. Однак, на жаль, дуже часто недобросовісні рекламодавці порушують права споживачів, надаючи рекламу з порушеннями вимогам чинного законодавства, направленими на те, щоб сформувати  у покупців хибного, найчастіше завищеного уявлення про товари й послуги або про необхідність придбання ними взагалі непотрібних товарів.

В  Центрі надання адміністративних послуг Хмельницької міської Ради, відділі дозвільних процедур, головним спеціалістом відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Баланюк Н.В. проведено навчання  з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Хмельницької міської Ради, відділу дозвільних процедур на тему:

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів запрошує суб’єктів малого підприємництва взяти участь в оцінці затрат, які бізнес несе внаслідок сплати штрафів (прямих і непрямих). Такий розрахунок витрат суб’єктів малого підприємництва Держпродспоживслужба проводить з метою реалізації Закону України від 18 травня 2017 року № 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

сайт зроблено в adgrafics