Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Відділ ринкового та метрологічного нагляду За звітний період проведено 3 планові виїзні перевірки у розповсюджувачів, згідно плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на І квартал 2018 року. Проводиться робота над двома позаплановими перевіркми характеристик продукції за ланцюгом постачання, відповідно листів Держпродспоживслужби України.  Прийнято два Рішення про вжиття обмежувальних корегувальних заходів щодо обмеження надання продукції на ринку шляхом: усунення формальної невідповідності та тимчасової заборони надання продукції на ринку. Застосованоштрафних санкцій на суму  5,1 тис.грн..

14 лютого 2018 року  у приміщенні РДА  Красилівського району спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено навчання  осіб робота, яких пов’язана із транспортуванням, зберіганням,  застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, які передбачені  Законами України «Про захист рослин», «Про пестициди та агрохімікати», наказу міністерства сільського господарства і продовольства №158 від 27.05.1996 р. «Про затвердження програми навчання працівників, робота яких пов’язана з організацією та безпосереднім проведенням робіт по транспортуванню, зберіганню, застосуванню, торгівлею пестицидами і агрохімікатами».

Це гостра заразна недуга, що належить до кишкових інфекцій характеризується ураженням шлунково-кишкового тракту. Найчастіше ротавірусна інфекція виникає у віці від 6 місяців до 3 років. Також інфекція може проявитися набагато пізніше, коли дитина почне відвідувати дошкільний заклад.

13.02.2018р. спеціалістами Держпродспоживслужби в Хмельницькій області заступником начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Габрикевичем М.І. та начальником відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Івасюком В.М. проведено навчання  з працівниками фітосанітарної безпеки на тему: «Організація та проведення робіт по транспортуванню, зберіганню, застосуванню, торгів пестицидами і агрохімікатами».

09.02.2018 р. під головуванням першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки пропозицій до розроблення проекту Програми поводження з  відходами у Хмельницькій області. Участь в засіданні взяли представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, ГУ Держпродспоживслужби в області, представники громадської ради при ОДА, Хмельницького національного університету.

Оприлюднена інформація про результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби категорії «Б» в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведеного відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області від 23.01.2018 року № 24-к та від 22.01.2018 року №16-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області».

Ось і настала, нарешті, та зима, яку багато хто з нас чекав- чудовий час для відпочинку і свят, але і в цей час не потрібно забувати про наших улюбленців. Сильні снігопади можуть поламати гілки молодих дерев або навіть вирвати їх з коренем, тому не лінуйтеся і акуратно струшуйте сніг. Гілки молодих хвойних дерев краще зв’язувати разом, тим самим ви захистите незміцнілі гілки від перелому під вагою снігу. Якщо ж гілка все-таки обламалася, необхідно відразу ж спиляти відламану частину, а з настанням весни необхідно підрівняти в тому місці кору і обробити садовим варом.

13.02.2018р. спеціалістами Держпродспоживслужби в Хмельницькій області заступником начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Габрикевичем М.І. та начальником відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Івасюком В.М.

Лептоспіроз – спільне для людей і тварин небезпечне інфекційне захворювання, яке  викликається мікроорганізмами – лептоспірами.   Лептоспіри потрапляють у  навколишнє середовище із сечею хворих тварин, або носіїв інфекції.  Щури і мишоподібні гризуни можуть заражати також  харчові продукти. Людина заражається лептоспірозом при купанні в дрібних водоймах, ставках, озерах, під час рибної ловлі, під час догляду за хворими тваринами чи розбиранні їх туш, через недотримання правил особистої гігієни. Кількість хворих на лептоспіроз збільшується з травня по жовтень.

сайт зроблено в adgrafics