Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

546

16-17 листопада 2021 року спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з Департаментом освіти міської територіальної громади провели навчання-семінар щодо безпечного, повноцінного та збалансованого харчування дітей в закладах освіти.

547

На зібранні були присутні 105 керівників дитячих навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл, а також працівники харчоблоків цих закладів. Під час проведення навчання-семінару обговорювалися питання дотримання законодавства про харчові продукти, зокрема гігієнічні вимоги до таких потужностей, дотримання санітарного законодавства, організації харчування за 4-тижневим перспективним меню. 

В ході заходу було наголошено на впровадженні системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (НАССР).

сайт зроблено в adgrafics