16-17 листопада 2021 року спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з Департаментом освіти міської територіальної громади провели навчання-семінар щодо безпечного, повноцінного та збалансованого харчування дітей в закладах освіти.
На зібранні були присутні 105 керівників дитячих навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл, а також працівники харчоблоків цих закладів. Під час проведення навчання-семінару обговорювалися питання дотримання законодавства про харчові продукти, зокрема гігієнічні вимоги до таких потужностей, дотримання санітарного законодавства, організації харчування за 4-тижневим перспективним меню.
В ході заходу було наголошено на впровадженні системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (НАССР).