Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Нещодавно спостерігав як моя сусідка, маленька дівчинка,  гуляючи у власному квітнику, знайшла червоненького жучка, тримала його в ручці, розмовляла, дихала на нього, цілувала, а потім він полетів… і пригадалось: всі ми в дитинстві спостерігали за цими красивими створіннями, називаючи їх сонечками.

Вміст нітратів у ранніх овочах в 2-3 рази більший, ніж в овочах, які вирощують у звичний для них період. Як захистити себе від надмірної кількості шкідливих речовин? Весна... На полицях магазинів та на ринках з’являється все більше апетитних овочів, які рука так і тягнеться купити.

   Інформуємо про роботу фітосанітарних інспекторів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з 01.04.2020.

   27 березня 2020 року в Білогірській районній державній адміністрації проведено позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Провів його голова райдержадміністрації Юрій Загоруйко.

   З метою організації заходів щодо запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Соvіd-19, Кам’янець-Подільська тимчасова протиепідемічна комісія вирішила встановити на кордоні з Чернівецькою та Тернопільською областями цілодобовий медико-карантинний пост (с. Жванець). До чергувань на медико-карантинному посту залучили працівників охорони здоров’я, Держпродспоживслужби, національної поліції; 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України, профдезінфекції.

   Проблема йоду сьогодні у всьому світі підіймається «на щит» і це робиться недаремно. На заході та півночі країни у харчових продуктах та воді вміст йоду не забезпечує добову потребу, тому необхідно штучно добавляти йод. Одним із методів ліквідації його дефіциту є вживання йодованої солі. Цей метод економічний, дешевий, простий.

Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими людьми, для того, щоб зменшити ризик інфікування.

    Небезпечне карантинне захворювання багатьох видів плодових культур – бактеріальний опік плодових – розповсюджується, насамперед, із садивним матеріалом рослин-господарів (живці, саджанці), які містять приховану інфекцію.

сайт зроблено в adgrafics