Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Інформуємо, що спеціалістами Старокостянтинівського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з 18 по 24 березня 2020 року проведено позаплановий захід державного нагляду (контролю) стосовно діяльності ДП «Старокостянтинівський молочний завод».

   6-го квітня 2020 року в Хмельницькій районній державній адміністрації проведено засідання штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру Хмельницького району. Від Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області участь взяла Марія Омелян, начальник Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

   Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Ігор Баланюк взяв участь в прямому ефірі Українського радіо «Поділля-Центр».
Спеціалістами Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжується робота щодо проведення роз’яснювальної роботи з питань профілактики коронавірусної інфекції. 

   На виконання протоколів засідань комісії з питань ТЕБ та НС при Хмельницькій обласній державній адміністрації, при Кам’янець-Подільській міській раді та Кам’янець-Подільській районній державній адміністрації, з метою запобігання та недопущення поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території міста та району, спеціалісти Кам’янець-Подільського міськрайонного управління щоденно спільно з представниками міського та районного відділів Національної поліції проводять інспектування закладів торгівлі різних форм власності на предмет дотримання ними карантинних вимог, дотримання санітарно-гігієнічних заходів.

   У зв’язку із введенням в дію 6 серпня поточного року Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів» було підготовлено інфографіку, у якій надано роз’яснення про нові вимоги до маркування термінів придатності харчових продуктів. Зокрема, йдеться про такі терміни — «краще спожити до…», «краще спожити до кінця…» та «вжити до».

сайт зроблено в adgrafics