Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки проводять зимовий моніторинг на посівах озимих культур. Умови зимівлі озимих культур впливають на подальший розвиток рослин у весняно-літній період і відповідно, на величину та якість урожаю. Тому дуже важливо впродовж зими спостерігати за станом посівів і заздалегідь підготуватися до догляду за рослинами в ранньовесняний період.

14 лютого 2024 року фахівці відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели роз’яснювальну роботу в сервісному центрі «Portative Service» у м. Хмельницькому.

Основною метою запровадження ідентифікації тварин є створення в України належної системи простежуваності обігу тварин, удосконалення ефективного та дієвого засобу виявлення та локалізації хвороб, забезпечення населення України високоякісними та безпечними м`ясо-молочними продуктами, отримання вірогідної інформації про умови їx виробництва, підвищення довіри споживача до якості продукції.

Фахівці відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами 13 лютого 2024 року провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учнів старших класів в Хмельницькій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 21.

12 лютого 2024 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій САВІЦЬКИЙ спільно із керівником Хмельницької обласної державної лікарні ветеринарної медицини Миколою МИКУЛЯКОМ відвідали кінно-спортивний клуб «Тамерлан» (м. Хмельницький) з метою проведення випробувань та перевірки ефективності роботи апарату рентгенівського портативного «VetRey» з використанням плоскопанельного детектора. Цим приладом було проведено рентгенографічні дослідження суглобів та кінцівок коней.

З 08 по 09 лютого 2024 року спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботусеред суб’єктів господарської діяльності, що здійснюють реалізацію мийних засобів в магазинах «Щодня» та «Аврора» міста Хмельницького.

Що може бути поганого в тому, щоб з самого ранку вийти на стихійний ринок та купити м’ясо, м’ясні вироби, рибу, молоко чи сметану? Зручно і швидко… Але не завжди корисно та безпечно! Продукти, які продаються із землі, із необладнаного автотранспорту в антисанітарних умовах, що не пройшли ветеринарно-санітарної експертизи, несуть в собі чималу загрозу стати причиною виникнення гострих інфекційних шлунково-кишкових захворювань, особливо у дітей, людей похилого віку, з ослабленим імунітетом, вагітних.

В результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів) присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, пов’язаних з водним фактором передачі збудника інфекції.3 метою запобігання епідемічних ускладнень працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області рекомендують:

07 лютого 2024 року спеціалісти відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами провели черговий прийом громадян у приміщенні Хмельницької міської ради.

Відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи-підприємці, фізичні особи), які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності. Це стосується: закладів громадського харчування, магазинів, МАФІВ та всіх об’єктів, що здійснюють діяльність пов’язану із переміщенням, зберіганням та реалізацією харчових продуктів.

сайт зроблено в adgrafics