Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

  У територіальних управліннях області, фахівцями відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства розглядаються та коректуються перспективні плани меню дошкільних та загальноосвітніх закладів. Робота продовжується. Проводиться Державна реєстрація суб’єктів господарської діяльності всіх форм власності, які здійснюють виробництва, зберігання та реалізацію харчових продуктів.

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на відшкодування витрат на оплату послуг з ідентифікації та реєстрації тварин фізичним особам – власникам цих тварин. Відповідну постанову Уряд прийняв на своєму засіданні 8 серпня 2016 року.

  Для забезпечення проведення моніторингу захворюванності на губчастоподібну енцефалопатію великої рогатої худоби (ВРХ) в Україні необхідно передбачити 35 млн грн. Про це заявив Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа на прес-конференції щодо перспективи виробництва та експорту української яловичини, організовану Асоціацією виробників молока.

Покупець, купуючи їжу на вулиці, повинен усвідомлювати всі ризики для здоров’я, оскільки у більшості випадків вулична торгівля в Україні незаконна, - зазначив Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа в інтерв’ю Громадському радіо, коментуючи спалах захворювання на сальмонельоз серед населення Ізмаїлу через вживання шаурми.

сайт зроблено в adgrafics