Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

    Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Баланюк І.М. прийняв участь в колегії Хмельницької обласної державної адміністрації.

    28 березня о 10.00 у сесійній залі Будинку рад відбулося розширене засідання колегії Хмельницької облдержадміністрації.Про хід виконання доручення голови обласної державної адміністрації за підсумками розгляду на засіданні колегії облдержадміністрації «Про стан дотримання вимог чинного законодавства щодо організації харчування у загальноосвітніх навчальних закладах області», доповів Баланюк Ігор Михайлович - начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.
   Інспекторами Держпродспоживслужби області та фахівцями Хмельницької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини проведено обстеження молочно товарнної ферми на відповідність ветеринарно-санітарних вимогам. Крім того під час обстеження було обговорено ряд питань, що турбують тваринників, надано роз’яснення щодо застосування певних норм законодавства в сфері виробництва молока та дано рекомендації щодо догляду та утримання великої рогатої худоби.       
    24 березня 2017 року на базі ТзОВ “ Святець” с. Святець та ФГ “Кунча”с. Кунча Теофіпольського району відбулася нарада — семінар з питань проведення весняно - польових робіт у 2017 році. Нараду проведено під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченко, за участю заступника директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадима Конончука, директора інституту кормів та сільського господарства «Поділля» НААН Олександра Корнійчука, в.о начальника управління фітосанітарної безпеки, Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Володимира Івасюка.

22.03.2017 в Кам’янець - Подільському районі головний спеціаліст відділу нагляду в насінництві та розсадництві Управління контролю в сфері насінництва та розсадництва взяв участь в роботі районної комісії щодо обстеження площ посівів озимого ріпаку в ТОВ СП «Нібулон» філія Кам’янець – Подільська.Під час обстеження комісією встановлено, що внаслідок несприятливих погодних умов під час перезимівлі, а саме впливу низьких температур за відсутності снігового покриву, відбулося вимерзання рослин на площі майже 700 гектарів.

Районна державна лікарня ветеринарної медицини може на високому рівні та з високою якістю виконати дезінфекційні, дезінсектиційні та дератизаційні роботи на Вашому підприємстві, надати рекомендації щодо зберігання зерна та зерно продуктів від шкідників, надати консультації по підтримці фі го сані гарного стану на Вашому підприємстві

    Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує, що показники інфекційної захворюваності є головними серед складових, що характеризують санітарно-епідемічне благополуччя населення. Так, у Хмельницькій області щорічно реєструється близько 10 тисяч випадків інфекційних захворювань (не враховуючи грипу, ГРВІ та паразитарних хвороб), 6 тисяч вогнищ (осередків) інфекційних захворювань, які відповідно до ст. 36, 37 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб” підлягають обов’язковому епідеміологічному обстеженню.

   З 16 по 17 березня 2017 року спеціалісти Держпродспоживслужби області, а саме : начальником відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Булкою М. Д., начальником відділу безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Титарчук О. В., головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби у Волочиському районі Сименюк Н.В., Воленюком Ю. М. – головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби в Ізяславському районі, Стираном В. О. – головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби в Дунаєвецькому районі взято участь у семінарі «Загальний підхід з оцінки ризику та категоризації підприємств за ступенем ризику», який відбувся у м. Києві.

   15 березня 2017 року головним спеціалістом відділу безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Підлісною Оксаною Вікторівною прийнято участь у VI Міжнародному форумі IFC з харчової безпеки на тему «Управління ризиками в умовах невизначеності» м. Київ.В ході якого висвітлювались наступні аспекти: глобальні тренди в агробізнесі, управління ризиками у ланцюзі постачання харчової продукції, практичні аспекти мінімізації ризиків. Обговорювалось питання допомоги державного регулювання в управлінні ризиками з харчової безпеки. https://www.facebook.com/AgriEvent/photos/a.1269890473079037.1073741870.188518487882913/1269899213078163/?type=3&theater  
   У правління Держпродспоживслужби в Деражнянському районі надає інформацію що 15 березня 2017р. в управлінні Держпродспоживслужби відбулась семінар - нарада пасічників району.На нараді висвітлювались питання хвороб бджіл, їх профілактика, лабораторні дослідження патматеріалів, документальне оформлення та вимоги при реалізації продукції бджільництва, проведення планових діагностичних досліджень пасік, законодавство в бджільництві, інші актуальні питання.

сайт зроблено в adgrafics