Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

   6 липня 2018 року в приміщенні Хмельницької обласної філармонії відбулася нарада з питань розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій за участі заступника міністра аграрної політики та продовольства України Шеремети Віктора Васильовича.

Жнива увінчують напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників сільськогосподарської галузі виходити із складних, почасти непередбачуваних ситуацій. Наперекір усім погоднім умовам на Кам’янеччині набирає обертів жнивна кампанія. Станом на 5 липня практично усі підприємства району розпочали збір озимого ріпаку.

Відділ ринкового та метрологічного нагляду           За звітний період спеціалістами відділу проведено 1 планову виїзну перевірку характеристик дитячих іграшок. При спробі провести плановий захід характеристик мийних засобів для прання або чищення, які містять ПАР та іграшок дитячих, спеціалістам відділу створено перешкоди та не допущено до проведення планової перевірки.

   Продовжується робота з вдосконалення матеріально-технічної бази установ Держпродспоживслужби Хмельниччини на випадок дій в умовах надзвичайної ситуації. На фото - мобільний ветеринарний пост Красилівської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

   Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області оголосило конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» :

Сальмонельоз – це поширена кишкова інфекція, основним джерелом зараження якої є тварини та заражені харчові продукти. До найважливіших джерел і резервуарів збудників сальмонельозів належать велика рогата худоба, свині, коні і сільськогосподарська птиця (гуси, качки, кури, індики тощо)

Лептоспіроз (leptospira) – захворювання багатьох видів сільськогосподарських тварин і людини. Інкубаційний період триває 3–14 діб. Бактерії стійкі до низьких температур, в шматках м'яса при температурі 80°С гинуть через 2 год.

   Збори в школу — не тільки клопоти, але й суперечки. Яку форму вибрати? Якому портфелю надати перевагу? Підлітки хочуть «модний», «не такий, як у всіх», а батьки - практичний і безпечний. Чи можуть батьки і діти домовитися, відшукавши бездоганний, у всіх сенсах, варіант? Щоб відповісти на це питання, який він, ідеальний портфель.

Морозиво вже багато десятиліть служить невід’ємним атрибутом літа. Цей солодкий освіжаючий продукт популярний як у дорослих так і у дітей. Нині вибір холодних ласощів чималий: з курагою, сухофруктами, горіхами, маком, мармеладом, згущеним молоком, шоколадом, у вигляді різноманітних фігурок.Та чи завжди споживання цього продукту приносить користь? В цьому ми і спробуємо розібратися.

   04 липня 2018 року проведено семінар-навчання спеціалістів районних, міськрайонних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з метою реалізації проектів спрямованих на розширення методів та форм захисту споживачів, контролю у сфері реклами, дотримання антитютюнового законодавства, проведення заходів з державного ринкового та метрологічного нагляду, державних регульованих цін.

сайт зроблено в adgrafics