Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

179

09 червня 2021 року завідувач сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницької області Ольга ЯРЕМЧУК провела робочу зустріч із заступником Ярмолинецького селищного голови Денисом ГОЛОВКОМ.

Захід було організовано з метою отримання посадовими особами органів місцевого самоврядування знань та досвіду у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.

Під час зустрічі учасники обговорили питання:

  • встановлення граничних торговельних надбавок (націнок) на продукцію громадського харчування, що реалізується в загальноосвітніх, професійно-технічних закладах освіти територіальної громади.
  • повноваження територіальних громад у сфері встановлення тарифів на комунальні послуги та розгляд розрахункових матеріалів, поданих для встановлення тарифів.

Підсумком зустрічі було узгодження співпраці шляхом проведення спільних заходів (нарад), зокрема із посадовими особами суб’єктів господарювання, що здійснюють надання комунальних послуг на території Ярмолинецької громади, з метою запобігання порушення у сфері ціноутворення.

На завершення вручено ряд інформаційних матеріалів про зміни до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», який набув чинності з 01 травня 2021 року.

сайт зроблено в adgrafics