Спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели навчання з представниками відділів освіти об’єднаних територіальних громад щодо організації харчування в загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах.
Під час заходу обговорено зміни в організації харчування дітей у школах та дитячих садочках відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, складання перспективного двотижневого меню по збірнику Євгенія Клопотенка, підготовку до проведення комісійних перевірок готовності навчальних закладів до нового 2021-2022 навчального року, вимоги до постачання харчових продуктів та правила організації технологічних процесів на харчоблоках шкіл та ДНЗ.
Ознайомлено з Постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року «Про затвердження норм та порядку харчування в закладах освіти».