Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Ботулізм – це гостре інфекційне захворювання, що виникає в результаті отруєння токсинами ботулізму і характеризується тяжким ураженням центральної і вегетативної нервової системи. Збудник ботулізму широко розповсюджений у природі, постійним місцем перебування є ґрунт.

З метою впровадження оновлень до інформаційної автоматизованої системи «Phytosanitary Inspection System» (PHIS), в період з 16 по 18 травня 2025 року в системі PHIS будуть проводитись технічні роботи. 

На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби – Сергія ТКАЧУКА спеціалістами управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області до Міжнародного дня здоров’я рослин, було проведено ряд зустрічей з працівниками сільськогосподарських підприємств різних форм господарювання, митними брокерами Хмельницької митниці з метою долучити якомога більшу кількість людей до проблеми збереження здоров’я рослин.

Кожного третього четверга травня українці святкують День вишиванки — свято, яке нагадує нам про наше коріння, культуру й силу традицій. Це не просто вбрання. Це символ, який говорить мовою ниток про любов до рідної землі, про силу, гідність і нескореність українського народу.

Продовжуємо Тиждень обізнаності про вузькозлатку ясеневу смарагдову. Сьогодні розглянемо методи виявлення шкідника. Є два види: встановлення пасток та ловильних поясів.

З 16 по 18 травня 2025 року будуть впроваджуватися оновлення до інформаційної автоматизованої системи «Phytosanitary Inspection System» (PHIS). А отже в цей час в системі PHIS будуть проводитись технічні роботи.

Весна... На полицях магазинів та на ринках з’являється все більше апетитних овочів, які рука так і тягнеться купити. Ми вже скучили за цими свіжими продуктами, плюс, вітаміни, яких дуже бракує нашому організму.

Спеціалістами Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено інформування громадськості щодо ризиків занесення вірусу ящуру. Для уникнення зараження поголів’я ящуром усі господарства мають дотримуватись закритого режиму роботи. В процесі переміщення тварин також важливо вжити всі заходи, для уникнення контактів тварин, що можуть призвести до зараження вірусом ящуру.

Ця пам'ятка розроблена з метою інформування мешканців області про ключові напрямки діяльності Держпродспоживслужби та надання контактних даних для звернень у випадках порушення їхніх прав.

12 травня відбулася нарада між Головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – Сергієм Ткачуком та колективом Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

сайт зроблено в adgrafics