Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталій Носатов взяв участь у робочій нараді, що відбулася у Хмельницькому районному управлінні поліції ГУНП в Хмельницькій області. 

На території Хмельницької області з 00 годин 00 хвилин 30 жовтня встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На підставі інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 06 жовтня 2021 року RASFF № 2021.5290-fup 4 від 11.10.2021р. та від 08 жовтня 2021 року RASFF № 2021.5290-fup 5 стосовно замороженої випічки з використанням рідких дріжджів, що містять ксантанову камедь, яка перевищує максимально допустимий рівень для етилен оксиду (виробник: SC La Lorrain SRL, Campia-Turzzi) та експортувалася з Румунії до України (отримувач: ТОВ «АТБ – Маркет»).

  З метою перевірки дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на Славутчині постійно проводяться комісійні обстеження суб’єктів господарювання різних форм власності.

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки з 15 вересня по 15 жовтня поточного року в базових та інших агроформуваннях області проводили ґрунтові розкопки та обстеження полів, садів, лісосмуг, неорних земель, інших сільськогосподарських угідь на виявлення зараження їх шкідниками та хворобами відповідно до статей 5, 6, 16, 17 Закону України «Про захист рослин» та плану роботи управління фітосанітарної безпеки на 2021 рік. 

Спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Національної поліції РУП ГУНПУ в Хмельницькій області здійснили чергові комісійні обстеження закладів роздрібної торгівлі, супермаркетів та інших суб’єктів господарювання різних форм власності. 

27 жовтня 2021 року в Управлінні Держпраці у Хмельницькій області відбулося чергове засідання робочої групи щодо зниження рівня незадекларованої праці в області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», фахівці Віньковецького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками Віньковецького відділення Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області продовжують моніторингові перевірки дотримання протиепідемічних заходів на об'єктах продовольчої та непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, а також в закладах освіти.

За допомогою міксера готують пюре, коктейлі та соуси. Але, основні завдання пристрою – замішування тіста та збивання кремів. Блендер або кухонний комбайн з наборами функціональних насадок не виконають цю роботу якісніше, а за ціною будуть дорожче. Гід по міксерам допоможе вибрати практичний прилад під ваші потреби.

сайт зроблено в adgrafics