Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Саме зараз, до настання стійких заморозків, на ринках області пропонуються до продажу саджанці багаторічних культур: плодових, ягідних, горіхоплідних, винограду. Традиційно споживачі звертаються за посадковим матеріалом до реалізаторів на ринках чи інших місцях його продажу. Досвідчені – до розсадників, в яких вирощуються сертифіковані безвірусні підщепи і дерева.

Шановні колеги! Сьогодні Україна відзначає три славетних свята! Щиро вітаю вас зі світлою Покровою Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва та Днем захисника України! Сердечно бажаю вам і вашим родинам  міцного здоров’я, злагоди, миру та добробуту.

У зв’язку зі зростанням захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та з метою запобігання її поширеннюспеціалісти Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели інформаційно-роз'яснювальну роботу на ринках міста Хмельницького.

Напередодні професійного свята – Дня працівника державної санітарно-епідеміологічної служби в. о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій Савіцький привітав фахівців санітарно-гігієнічного напряму роботи, а також передав відзнаки та пам’ятні подарунки від Хмельницької обласної ради та обласної адміністрації.

Спеціалісти Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з 27 вересня по 03 жовтня 2022 року провели чотири наради з питань дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та запровадження і застосування постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторівта контролю у критичних точках, і дотримання вимог законодавства у сфері санітарного нагляду.

Попри складні суспільно-політичні, економічні та погодні умови агроформування Хмельниччини проходять через черговий крок сільськогосподарського виробництва – осінню посівну кампанію. Всі ми розуміємо, що якщо сьогодні не посієш, то потім влітку не буде що жати.

Відповідно до нового Технічного регламенту енергетичного маркування енергоспоживчих продуктів (далі – Технічний регламент), затвердженого наказом Міністерства енергетики України від 27.04.2022 року № 164, Україна має перейти на нову шкалу енергоефективності, яка буде встановлювати більш жорсткі вимоги до побутової техніки в частині споживання енергії. Технічним регламентом встановлено основні вимоги, що застосовуються до енергоспоживчої продукції (далі – продукції), що вводиться в обіг або експлуатацію.

Інформуємо операторів ринку, які здійснюють реалізацію та обіг або в процесі виробництва використовують сир та сосиски, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області надійшло інформаційне повідомлення по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 20 вересня 2022 року № 2022.4497-fup 19 стосовно спалаху харчового походження, що спричинений Listeria monocytogenes (ST155) та виявлений в сирі «Asiago Pressato» і сосисках з м’яса птиці «Wurstel», що експортувалися з Італії (виробники: Latteria sociale di bolzano vicentino; Agricola Tre valli Soc.Coop.A.R.L., Italy) до України (отримувач: ПП «КЛЄР» просп. Повітрофлотський, 66, м. Київ, 03151).

Обігрівачі можуть слугувати як джерело основного або додаткового опалення. Вибираючи певну модель, необхідно спочатку вирішити, для яких цілей даний прилад купується вами.

Шкідники та хвороби зернових культур Незважаючи на проведені захисні заходи у весняно-літній період вегетації зернових колосових культур, у необробленому насінні присутні фітопатогенні гриби. Серед них поширеними є збудники сажкових захворювань, збудники кореневих гнилей, комплекс пліснявих грибів та збудники борошнистої роси, септоріозу. Крім насіннєвої інфекції, проросткам рослин загрожують ще й збудники хвороб, які перебувають на рослинних рештках та у ґрунті.

сайт зроблено в adgrafics