Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

У зв’язку з активним виконанням земляних робіт та наявністю сильних злив та паводків в осінній період зростає загроза інфікування людей та тварин сибірською виразкою Сибірська виразка (сибірка) – гостре, інфекційне захворювання, що вражає всі види сільськогосподарських, домашніх і диких тварин та людей.

  06 грудня 2023 року представники колективу Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби на чолі з директором Федоровою Наталією Валеріївною здійснили вельми приємну місію – відвідали Антонінську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат. Привітали вихованців зі святом святителя Миколая та передали від нього подарунки. Діти нам віддячили чудовим концертом та подякували ЗСУ за можливість на безтурботне дитинство та спокійну атмосферу. 

17 листопада 2023 року Хмельницьку регіональної державну лабораторію Держпродспоживслужби відвідав Керівник Бюро ВООЗ в Україні доктор Ярно Хабіхт з групою спеціалістів. До складу делегації увійшли: Національний координатор програм з неінфекційних захворювань Бюро ВООЗ в Україні Андрій Скіпальський, керівник підрозділу з надзвичайних ситуацій та програмної діяльності в офісі ВООЗ в Україні Гійом Сімонян, представниці бюро ВООЗ в Україні Юлія Дробаха та Славка Стояновська.

Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби повідомляє, що вимірювання якості освітленості потрібно здійснювати на підприємствах, на робочих місцях, у школах та дошкільних організаціях, у виробничих процесах, де сировина, матеріали або робота обладнання залежать від цього параметра, при вирощуванні культурних тепличних рослин. Такі виміри будуть дуже корисні й в побуті, наприклад, при організації письмового столу дитині або вирощуванні кімнатних рослин.

Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби – це державна акредитована установа, яка уповноважена Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів здійснювати відповідно до потреб замовника:

Історія розвитку лабораторного діагностування у розрізі ветеринарії бере свій початок з 1910 року. Подільське земство вирішує створити власну лабораторію, причинами такого рішення стають поширення ряду епізоотії та підвищення цін на лабораторні послуги. Історичною подією па Поділлі вважають відкриття у м. Кам’янець-Подільському ветеринарно-бактеріологічної лабораторії. Відповідно до Постанови Подільського земського зібрання у 1913 році було організовано губернську бактеріологічну діагностичну лабораторію на зразок Київської окружної ветбаклабораторії, що обслуговувала Південно-Західний регіон держави.

  Після подій 13 травня на території області почали ширитись чутки щодо радіаційних викидів та витоку аміаку у повітря. Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області разом із спеціалістами хіміко-токсикологічного, радіологічного та метрологічного відділів Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби здійснили виїзд на територію громади для відповідних досліджень та замірів повітря.

Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби - це державна акредитована установа, яка уповноважена Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів здійснювати різні види досліджень (випробувань) згідно із приписами Міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC17025:2017.

З метою підвищення практичних знань та навичок у роботі працівників лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках 26.04.2023 року на базі лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №1 Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, що розташована на центральному продовольчому ринку нашого міста було проведено практичний навчальний семінар для лікарів ветеринарно-санітарної експертизи на ринках Хмельницької області на тему: «Проведення ветеринарно-санітарної експертизи продукції тваринного і рослинного походження на ринках ВСЕ».

12 квітня в Хмельницькій державній лабораторії Держпродспоживслужби з ознайомчим візитом працювали міжнародні консультанти Європейського регіонального бюро ВООЗ – Брайан Гонсалес, Карла Мотта та Олена Курята в рамках проекту з оцінювання спроможностей лабораторії виконувати моніторинг жирних кислот, у тому числі транс-жирів, та інших макроелементів у харчових продуктах.

сайт зроблено в adgrafics