Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують перевіряти дотримання протиепідемічних заходів, в тому числі спільно з працівниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування.

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відповідно до наказу від 11.02.2022 №25/к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області» оголосило конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б»:

Спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини провели онлайн-навчання на тему: «Послідовність дій державних інспекторів при проведенні відборів зразків харчових продуктів тваринного і рослинного походження на виконання планів державних моніторингів у 2022 році». 

До уваги виробників насіння та садивного матеріалу   Наявність достатньої кількості якісного насіння та садивного матеріалу є одним з важливих чинників, що безпосередньо впливає на виробництво харчових продуктів та є одним з факторів, що забезпечує продовольчу безпеку держави.

Протягом зимового періоду в агроформуваннях Хмельниччини здійснюється зберігання, обслуговування, необхідний ремонт та наладка сільськогосподарської техніки для внесення пестицидів та агрохімікатів в новому виробничому сезоні. Ще при постановці обприскувачів на зберігання проведено ретельне їх зовнішнє очищення, а також очищення внутрішньої та зовнішньої сторін баків, видалення залишків води чи робочої рідини зі штанги, а систему оприскувачів заправляють та проливають незамерзаючою рідиною.

Звертаємо увагу усіх громадян, що ботулізм – це харчове отруєння, яке може призвести до тяжких наслідків. Найкращий спосіб захистити своє здоров’я – утримуватися від вживання їжі, про якість якої споживачу достеменно невідомо!

За даними офіційних Держреєстрів, в Україні протягом 2021 року було вироблено та сертифіковано 120,9 тис. т насіння озимої м'якої та твердої пшениці, що на 14,5 % менше за показник попереднього року (141,4 тис. т).

З метою посилення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог щодо забезпечення безпечності харчових продуктів тваринного походження спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели виробничу нараду з офіційними та уповноваженими лікарями, яким надано повноваження здійснення окремих заходів державного контролю харчових продуктів тваринного походження на підконтрольних об’єктах Кам’янець-Подільського району. 

Спеціалісти Волочиського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять рейдові перевірки дотримання протиепідемічних заходів, в тому числі спільно з працівниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування.

сайт зроблено в adgrafics