Телефон: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

Спеціалістами Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівником Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, спеціалістом Хмельницького міського управління охорони здоров’я, дитячим ендокринологом 27.03.2023 у приміщенні комунального закладу загальної середньої освіти «Ліцей №1 ім. Володимира Красицького Хмельницької міської ради» проведено семінар-практикум на тему: «Вдосконалення професійних якостей медичного працівника» для медичних сестер закладів загальної середньої освіти, з метою удосконалення знань, досвіду та практичних умінь у сфері роботи медичних працівників у ЗЗСО.

За ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Міністерства цифрової трансформації України запроваджується проєкт з проведення ідентифікації та реєстрації тварин.

Дорогі друзі, щиро вітаю Вас  зі світлим святом Воскресіння Христового!   Бажаю земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. 

Щороку спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області для запобігання отруєння бджіл засобами захисту рослин проводять наради, зустрічі, круглі столи з аграріями, власниками пасік. 28.03.2024 під егідою Хмельницької ОВА відбулася нарада в онлайн режимі з представниками влади, місцевого самоврядування, бізнесу в якій взяв участь та виступив начальник управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Володимир Івасюк з питання «Заходів профілактики отруєння бджіл та механізм установлення факту отруєння».

27 березня 2024 року у приміщенні комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено семінар-нараду стосовно безпечного повноцінного та збалансованого харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та закладах освіти Ізяславської міської ради. На нараді були присутні 93 особи, в тому числі керівники ЗОШ, ЗДО, працівники харчоблоків, а також медичні працівники, керівники груп НАССР, кухарі.

27.03.2024 спеціалісти Дунаєвецького підрозділу Кам’янець-Подільського районного управління взяли участь у семінар-нараді з працівниками харчоблоків закладів освіти Смотрицької ОТГ на тему: «Вимоги до організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти».

У рамках налагодження співпраці, 26 березня 2024 року відбулася робоча зустріч начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергія Савіцького та начальника Північного міжрегіонального Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні Едуарда Журибеди.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 21.03.2024 №103 «Про створення тимчасової комісії з огляду підвальних приміщень Славутського ліцею Славутської міської ради по вул. Соборності, 9 щодо можливості використання їх для укриття населення як найпростішого укриття», 25.03.2024 спеціалістами територіального підрозділу відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взято участь у комісійному обстеженні даного закладу.

Підвищення температури навколишнього середовища створює ідеальні умови для поширення збудників, які викликають гострі кишкові інфекції. Основною причиною виникнення кишкових інфекцій є елементарне недотримання правил особистої гігієни, через брудні руки і предмети побуту, недотримання технології приготування їжі, умов та термінів зберігання сировини та готових страв, вживання неякісних харчових продуктів, які містять в собі збудник захворювання, купання в забруднених водоймах тощо.

У світле свято Вербної неділі бажаю, щоб всі негаразди минали вашу оселю стороною.Бажаю зберегти в душі чисте світло цього ніжного свята, нехай віра в диво завжди живе в серці, наповнюючи його щастям та спокоєм. Бажаю добрих друзів поруч, впевненості в завтрашньому дні й удачі у всьому. Зичу міцного здоров’я, мирного неба, достатку, успіхів та втілення мрій.

сайт зроблено в adgrafics