В зв’язку із запровадженням на території Хмельницької області обмежень, визначених для «червоної зони» епідемічної небезпеки та з метою перевірки дотримання вимог протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.04.2021 №7, спеціалістами Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та працівниками Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, проводились рейди та моніторингові обстеження об’єктів торгівлі, агропродовольчого ринку та закладів громадського харчування з метою контролю дотримання чинних протиепідемічних вимог.
В ході обстежень проведено роз’яснювальну роботу серед продавців та споживачів щодо запобігання інфікуванню COVID-19. Було наголошено на обов’язковому використанні в місцях скупчення людей засобів індивідуального захисту (масок), дотриманні соціальної дистанції, правил особистої гігієни (застосування антисептиків), а також своєчасному проведенні дезінфекції контактних поверхонь.