Телефон приймальної: (0382) 65-07-34
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 364-77-80, (050) 230-04-28
НА ЗАХИСТІ ЛЮДЕЙ,
ТВАРИН І РОСЛИН

un24

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

19 лютого 2021 року спеціалістами Кам’янець-Подільського управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спільно з представниками відділу освіти Гуменецької ОТГ, а також керівниками загальноосвітніх закладів проведено семінар-навчання з питань впровадження нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205, який набрав чинності з 01 січня 2021 року.

22 лютого 2021 року Полонським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено семінар-навчання на тему: «Вимоги до безпечності та якості молока та молочних продуктів» для менеджерів молокопереробних підприємств. 

Спеціалістами Красилівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області здійснюється щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19. Заходи державного контролю проводяться в закладах торгівлі на території міста та району.

Начальник Білогірського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 16 лютого 2021 року взяв участь в засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На базі управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Старокостянтинівським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 17.02.2021 року проведено онлайн-нараду з керівниками освітніх установ Старокостянтинівської міської територіальної громади щодо необхідності дотримання єдиної політики та вимог державного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів і забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов організації харчування дітей, виконання відповідних норм харчування.

18 лютого 2021 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь в засіданні колегії Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації на тему: «Про підсумки роботи агропромислового комплексу та промисловості Хмельницької області за 2020 рік та перспективи розвитку на 2021 рік».

18 лютого 2021 року спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно із спеціалістами шкільних навчальних закладів та дитячих навчальних закладів Війтовецької селищної ОТГ організовано та проведено навчання на тему: «Безпечне харчування в закладах освіти». На навчанні були присутні завідувачі садочків, директори шкіл, працівники харчоблоків, кухарі.

Дуже різкі зміни в погодних умовах можуть пагубно вплинути на перезимівлю озимих культур. Льодяна кірка дуже шкідлива, особливо в морозні зими. Розрізняють притерту і підвішену льодяні кірки. 

Інформуємо операторів ринку, що займаються реалізацією кондитерських виробів, стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (> 5 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Talakshi Lalji & Co, Mumbai) через Нідерланди (імпортер: H.Ch. Schobbers B.V., Venlo), де було використане при виготовленні енергетичних батончиків (виробник: The Bar Factory BV, Duiven; оптовик: Adventure Food BV, Utrecht) та експортовано до України (отримувач: The Climb Company, вул. Січових Стрільців 8 а, м. Дніпро, 49000).

сайт зроблено в adgrafics