Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

852

Інформуємо операторів ринку, що займаються первинним виробництвом меду та бджолопродуктів, а також суб’єктів господарювання, які здійснюють обіг кормів для бджіл, про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення RASFF від 11 березня 2022 року № 2022.1439 стосовно виявлення фуразолідону (AOZ) у кормах для бджіл «Антивир», що експортувалися з росії (постачальник: ЗАТ «Агробіопром», Полтевське шосе, володіння 4, м. Балашиха, Московська обл., 143980; онлай-продавець (E-trade): Uley.in).

Відповідно до статті 9 Закону України «Про безпечність та гігієну кормів» оператори ринку під час провадження своєї діяльності зобов’язані вилучати та/або відкликати корми у випадках, встановлених законом; якщо оператор ринку вважає або має підстави вважати, що корми, які він ввіз (переслав) на митну територію України, виробив, переробив або обіг яких здійснює, не відповідають вимогам законодавства про корми, він негайно розпочинає процедуру вилучення цих кормів з обігу та не пізніше двох робочих днів після виявлення невідповідності письмово інформує компетентний орган про таку невідповідність та вжиті ним заходи для запобігання виникненню ризиків для тварин. Якщо такі корми могли потрапити до інших операторів ринку та/або кінцевого користувача, оператор ринку інформує інших операторів ринку та/або кінцевих користувачів про причини їх вилучення, а у разі необхідності відкликає корми, якщо застосування інших заходів є недостатнім для досягнення прийнятного рівня захисту здоров’я тварин

Про вжиті заходи щодо подальшого поводження з вказаними кормами необхідно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області протягом двох днів за адресою: вул. Шевченка, 53, м. Хмельницький, 29007, тел. (0382) 63-07-34, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

сайт зроблено в adgrafics